Followers

Friday, 28 December 2012

Rindu sangat2..=''(

Assalamualaikum w.b.t..Alhamdulillah syukur kepada Allah S.W.T krn masih diberi peluang utk menulis lagi..memang dah lame tak update blog ni..sampai dah berhabuk dah kot..kesian dy..hahahaha..emm tetibe je rse nk menulis pagi2 bute ni...hehehe..

Bukan nak tulis apa pn..sje je bosan2 kn..haha..

Emm wehh korg, sumpah aku rindu nak kua ngan korg..da lame kot kite tak kua sme2..last kalau tak silap mase kua kt Sarawak..sem lepas xde langsung pn kite kua sme even skali..aku rindu nak makan 1 talam ngan korg..aku rindu nak tido sme2 ngan korg..aku rindu nak jadi ta'am ngan korg..ak rindu nak dengar taklim ngan korg..ak rindu nk dengar bayan korg..aku rindu nak tahjud ngan korg..segale-galenye la aku rindu tau tak..=(

Mane korg yg ak kenal dulu haa..??? yg bawak ak kenal dengan usaha yg mulia ni..yg bagi ak semangat utk teruskn usaha ni..yg bnyk bagi dorongan kt aku..yg bnyk membantu aku..mane korg ni..??? aku perlukan korg..=(

Tolong la kembali wahai rakan seperjuanganku..aku rindu ngan korg..=''(

Sies ak rindu time ni..=""(



2 comments:

  1. bile nak kuar ngan aq ni??
    nk dgr gak ko bayan..:)

    ReplyDelete
  2. ak mne reti bayan..hehehe..=D

    ReplyDelete